Vsak torek ob 16.00.

Balinanje -
nova tedenska aktivnost kluba CVB Ljubljana

TATJANA ROTAR, LARA SLIVNIK

Navajeni smo bili, da smo se štirje Klubi CVB: Bled, Kranj, Tržič in Ljubljana, vsako poletje srečali na balinišču na turistični kmetiji Pr Trnovc. Izmenjavali smo si izkušnje, poklepetali, se posladkali in seveda tudi igrali, izgubljali in zmagovali ter se predvsem zabavali. Klub CVB Tržič je vedno za vse lepo poskrbel!

Ekipa Kluba CVB Ljubljana se je vedno rada udeleževala teh srečanj, imeli smo nekaj igralcev in predvsem navijače. Zato smo že dlje časa razmišljali, kje in kako bi preko leta trenirali, se srečevali in predvsem družili. Iskali smo lokacije po Ljubljani in nazadnje je Damir odkril balinišče v bližini »naše« Soče – športni klub Zarja. V začetku letošnjega avgusta smo balinišče obiskali in se z vodstvom dogovorili za termin in pogoje.

Na balinišču se srečujemo vsak teden, torek ob štirih popoldne. Običajno se nam pridruži okoli deset naših članov. Ko je bilo vreme lepo, smo bili na zunanjem igrišču, v hladnejšem in vlažnem jesenskem vremenu imamo možnost rabe pokritega igrišča. Luštno se imamo, poklepetamo, spijemo kavo, balinamo in smo veseli, da se lahko družimo. In malo statistike: od avgusta do konca oktobra je Tatjana zabeležila 12 srečanj, ki se jih je udeležilo 21 članov, skupno je bilo 112 aktivnih udeležb.

Zahvalili bi se Športnemu društvu Zarja, da nam omogoča prijetno in koristno rekreacijo! Zahvalili bi se tudi celotni naši ekipi, ki občasno ali redno prihaja na balinišče. Predvsem pa vsi potrebujemo medsebojno druženje in zavedanje, da nismo sami. Vabljeni ste vsi, ki bi se nam radi pridružili. Veliko nam pomeni, da se imamo lepo!

Besedilo so napisali naši člani in ni lektorirano.

Za več informacij o aktivnosti nas kontaktirajte TUKAJ.